1. (A)prille lente

    (A)prille lente

    De lente is officieel begonnen en de maand april staat voor de deur. Dat betekent tijd voor gezellige uitjes en activiteiten in Ootmarsum-Dinkelland.

  2. UITagenda april

    UITagenda april

    In de Uitagenda vind je alles op een rijtje; films, festivals, concerten, wandel- en fietstochten en andere leuke evenementen.

  3. Paaskrant 2023

    Paaskrant 2023

    Speciaal voor de paasdagen hebben we een handig overzicht in de vorm van een paaskrantje uitgegeven. Dit krantje is gratis af te halen bij de VVV in Ootmarsum of Denekamp.

  4. VVV Ootmarsum weer op volle sterkte!

    VVV Ootmarsum weer op volle sterkte!

    Met de komst van twee nieuwe collega's is de VVV Ootmarsum weer op volle sterkte! Myra en Monique zijn per 1 maart begonnen als front office medewerkers in Ootmarsum.

  5. UITagenda maart

    UITagenda maart

    In de Uitagenda vind je alles op een rijtje; films, festivals, concerten, wandel- en fietstochten en andere leuke evenementen.

  6. De lente komt er aan!

    De lente komt er aan!

    Ook al ziet het er buiten nog niet zo uit, het is toch echt waar: op 1 maart a.s. begint de meteorologische lente. De dagen zijn al weer langer, de vogels zingen 's ochtends en als je goed kijkt zie je de eerste groene blaadjes verschijnen. Daar knapt een mens van op.

  7. Upgrade Sagenland Autoroute!

    Upgrade Sagenland Autoroute!

    De routebeschrijving van de Sagenland Autoroute heeft een upgrade gekregen. Niet alleen is de routekaart uitgebreid met interessante weetjes, er zijn bovendien een aantal sagen in opgenomen. Ken je bijvoorbeeld het verhaal van de Non van Singraven of heb je wel eens gehoord van de Hellehond? Deze en een aantal andere sagen kun je te weten komen via de QR code die je kunt scannen.

  8. Nieuw! De Twentse Bosvilla

    Nieuw! De Twentse Bosvilla

    Ootmarsum-Dinkelland is weer een prachtige verblijfslocatie rijker. Begin februari is de Twentse Bosvilla in Agelo geopend. Een huis waarin maximaal 8 personen kunnen verblijven.

  9. Boetiek KiJan in nieuw pand

    Boetiek KiJan in nieuw pand

    Vanaf 1 februari is Boetiek KiJan nu gevestigd aan de Grotestraat nr 2 in Denekamp. De modewinkel voor grote maten was letterlijk 'uit haar jasje gegroeid' en al een tijdje op zoek naar een nieuwe locatie. Nadat Wortelboer Mode was gestopt op die plek was de keuze snel gemaakt...

  10. Gastvrij 2023

    Gastvrij 2023

    Blader 'm door en ontdek alles van Ootmarsum-Dinkelland! Slapen, eten en de mooiste en fiets- en wandelmogelijkheden.

  11. Observatiekijker gestolen!

    Observatiekijker gestolen!

    Wat een teleurstelling! Wie weet waar onze observatiekijker is gebleven? Na amper 6 weken op de Kuiperberg te hebben gestaan is de kijker gestolen.

  12. Overhandiging replica 'Lucky'

    Overhandiging replica 'Lucky'

    Donderdag 18 juli kreeg de winnaar van de Elephant Parade scholenwedstrijd een replica van 'haar olifant' Lucky overhandigd door VVV-voorzitter Jos Bosch.