Restaurants & Bistro's

 1. Restaria `t Vledderke

  Restaria `t Vledderke

  Adres
  Vledderstraat 13, 7591DH Denekamp

  Voor lunchen & cafetaria moet u bij 't Vledderke in de Vledderstraat zijn. Restaria 't Vledderke is een snackbar met de mogelijkheid om plaats te nemen in het restaurant.

 2. Restaurant De Witte Hoeve

  Restaurant De Witte Hoeve

  Adres
  Vasserweg 34, 7638PL Nutter

  Het moderne, romantisch ingerichte restaurant de Witte Hoeve, liggend aan de weg Vasse en Ootmarsum, met een prachtige serre biedt plaats aan ongeveer tachtig gasten om te dineren.

 3. Erve Kuiper

  Erve Kuiper

  Adres
  Schotbroekweg 2, 7591ND Denekamp

  Wie denkt aan Erve Kuiper, denkt aan gezelligheid en vermaak. Op de educatieve familieboerderij is van alles te beleven voor jong en oud. Ontdek de mogelijkheden op de boerderij.

 4. Gasterij De Smid

  Gasterij De Smid

  Adres
  Dorpsstraat 32, 7635NC Lattrop-Breklenkamp

  De Smid beschikt over een ruime feestzaal en een gezellige dorpskroeg. Daarnaast verzorgen wij feesten op locatie en bezorgen wij buffetten aan huis. Voor elke gelegenheid houdt De Smid zich aanbevolen.

 5. Hotel Frans op den Bult

  Hotel Frans op den Bult ***

  Adres
  Hengelosestraat 8, 7561RT Deurningen

  Bij Frans op den Bult kunt u overnachten, heerlijk eten, maar tevens (zakelijke) feestjes organiseren of via onze cateringservice eten bestellen. Het is ondertussen al 185 jaar geleden sinds u voor het eerst van ons geweldige eten en slaapverblijf kunt genieten.

 6. Restaurant

  Restaurant "Watermolen Bels"

  Adres
  Bergweg 9, 7663TB Mander

  In de beschutting van het dal van de Mosbeek ligt de bovenslagwatermolen van Bels aan de Bergweg te Mander. Hier is het Restaurant "Watermolen Bels" gevestigd.

 7. The Wine Gallery

  The Wine Gallery

  Adres
  Marktstraat 8, 7631BZ Ootmarsum

  Exclusief wijn proeflokaal. The Wine Gallery, een van de mooiste wijnproeflokalen van Nederland. Doorlopende proeverij, u bent altijd welkom om onze bijzondere wijnen te komen proeven.

 8. Café Restaurant `t Wubbenhof

  Café Restaurant `t Wubbenhof

  Adres
  Oldenzaalsestraat 49, 7591GL Denekamp

  Het Wubbenhof, horeca op een prachtige locatie.De nieuwe ontsluitingsweg en de nieuwe randweg rond Denekamp hebben die ligging nog aantrekkelijker gemaakt.

 9. Brasserie Wonderryck Twente

  Brasserie Wonderryck Twente

  Adres
  Oldenzaalsestraat 39, 7591 GL Denekamp

  Brasserie Wonderryck met het wonderryck Tuincafé en Huiskamercafé. Het mooie, lichte en smaakvol ingerichte Tuincafé biedt een mooi uitzicht op de landschapstuin rondom.

 10. Cafetaria en IJssalon van Olffen

  Cafetaria en IJssalon van Olffen

  Adres
  Bisschopstraat 23, 7595AR Weerselo

  Een gezellig plekje om aan te leggen. Hier vindt u het lekkerste softijs van Twente volgens oud familierecept, voor velen een omweg waard!