Restaurants & Bistro's

 1. Hotel Frans op den Bult

  Hotel Frans op den Bult ***

  Adres
  Hengelosestraat 8, 7561RT Deurningen

  Bij Frans op den Bult kunt u overnachten, heerlijk eten, maar tevens (zakelijke) feestjes organiseren of via onze cateringservice eten bestellen. Het is ondertussen al 185 jaar geleden sinds u voor het eerst van ons geweldige eten en slaapverblijf kunt genieten.

 2. De Bistro Ossenvoort

  De Bistro Ossenvoort

  Adres
  Grotestraat 30, 7631BV Ootmarsum

  De Bistro Ossenvoort is door het nieuwe ondernemersechtpaar van der Heide in een ander jasje gestoken. Het bijzondere restaurant straalt een goed verzorgde eenvoud uit. De warme ambiance zorgt voor een gezellige sfeer en zal uw verblijf veraangenamen.

 3. Erve Kuiper

  Erve Kuiper

  Adres
  Schotbroekweg 2, 7591ND Denekamp

  Wie denkt aan Erve Kuiper, denkt aan gezelligheid en vermaak. Op de educatieve familieboerderij is van alles te beleven voor jong en oud. Ontdek de mogelijkheden op de boerderij.

 4. Beim Schweinswirt in Koninghoek

  Beim Schweinswirt in Koninghoek

  Adres
  Uelser Diek 28, D49843 Uelsen-Halle Duitsland

  In het glooiende landschap van het Bentheimer land net over de grens met Ootmarsum ligt midden in het prachtige natuurgebied Springendal onze schitterend omgebouwde “Landgasthof”.

 5. Brasserie Rien Schulten

  Brasserie Rien Schulten

  Adres
  Markt 5, 7631BW Ootmarsum

  Sfeervolle prachtig gelegen brasserie in het pittoreske centrum van Ootmarsum. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van het pand kunt u heerlijk op het terras zitten!

 6. Theehuis Dennenoord & Restaurant The Barn

  Theehuis Dennenoord & Restaurant The Barn

  Adres
  Vasserweg 37, 7638PK Nutter

  Theehuis Dennenoord is een landelijk gelegen sfeervol houten pand in de bosrijke omgeving tussen Vasse en Ootmarsum, ook wel bekend als één van de mooiste gebieden in Twente.

 7. Pelle's eten & drinken

  Pelle's eten & drinken

  Adres
  Hoofdstraat 9, 7561 AB Deurningen

  Pelle’s is een gezellig dorpscafé in het hartje van Deurningen. De plek van het huidige Pelle's was in vroeger tijden al een bekende pleisterplaats en stond goed aangeschreven bij voerleden en marskramers.

 8. Café Restaurant `t Wubbenhof

  Café Restaurant `t Wubbenhof

  Adres
  Oldenzaalsestraat 49, 7591GL Denekamp

  Het Wubbenhof, horeca op een prachtige locatie.De nieuwe ontsluitingsweg en de nieuwe randweg rond Denekamp hebben die ligging nog aantrekkelijker gemaakt.

 9. Restaurant Oosth

  Restaurant Oosth

  Adres
  Burgemeester Hoogklimmerstraat 2, 7591ET Denekamp

  Het restaurant heeft een eigentijdse sfeer met een warme uitstraling én is toegankelijk voor iedereen: toeristen, inwoners van Denekamp en mensen uit de omgeving. De gasten moeten zich er direct thuis voelen.

 10. Pannenkoekhoes De Stroper

  Pannenkoekhoes De Stroper

  Adres
  Bentheimerstraat 25, 7587ND De Lutte

  Welkom in Pannenkoekhoes De Stroper. De heerlijke pannenkoeken worden ambachtelijk bereid volgens een traditioneel Hollands recept.

 11. Café Restaurant Rouwers

  Café Restaurant Rouwers

  Adres
  Denekamperstraat 74, 7636PA Agelo

  Café-Restaurant Rouwers is een horecabedrijf gelegen in het Twentse landschap, aan de provinciale weg Ootmarsum-Denekamp. De afstand tot, het eeuwenoude plaatsje, Ootmarsum met zijn vele bezienswaardigheden is maar ongeveer één kilometer.

 12. 't Bakhoes

  't Bakhoes

  Adres
  Grotestraat 12, 7631 BV Ootmarsum

  ‘t Bakhoes lekker gewoon, gewoon lekker! En dat willen we uitdragen, de twentse nuchterheid op een eerlijke manier geserveerd. Een heerlijke lunch of een eenvoudige snack, alles bereid met verse ingrediënten. Alle broodjes betrekken wij van Echte Bakker Hans van Benthem, het vlees van de slager en de groentes vers ingekocht!