Restaurants & Bistro's

 1. Restaurant `t Pläske

  Restaurant `t Pläske

  Adres
  Kerkplein 24, 7631EW Ootmarsum

  Hartelijk welkom bij Restaurant ‘t Pläske in Ootmarsum, waar gastvrijheid en lekker eten voor een betaalbare prijs hoog in het vaandel staan!

 2. Italiaans restaurant: Via Grande

  Italiaans restaurant: Via Grande

  Adres
  Grotestraat 19, 7631 BT Ootmarsum

  Italiaans restaurant met natuurlijk pizza's en pasta's maar waar u ook terecht kunt voor een ambachtelijk bereid gerecht uit Italië of voor een gezellige workshop voor u zelf of voor de kinderen.

 3. Restaurant Fox

  Restaurant Fox

  Adres
  Johanninksweg 78, 7591NR Denekamp

  Een unieke locatie voor lekker eten, bruiloft of feest. Fox staat bekend om haar gastvrijheid en is ook een zeer kindvriendelijk restaurant.

 4. Eetkamer-Grand Café Het Podium

  Eetkamer-Grand Café Het Podium

  Adres
  Nicolaasplein 3, 7591MA Denekamp

  Bij Het Podium bent u altijd welkom. Of u nu ’s ochtends even een lekkere kop koffie komt drinken, een bijzondere vergaderplek zoekt, met vrienden gaat lunchen, gezellig wilt naborrelen, heerlijk wilt dineren of een (groots) feest te vieren hebt, bij ons is alles mogelijk.

 5. De Bistro Ossenvoort

  De Bistro Ossenvoort

  Adres
  Grotestraat 30, 7631BV Ootmarsum

  De Bistro Ossenvoort is door het nieuwe ondernemersechtpaar van der Heide in een ander jasje gestoken. Het bijzondere restaurant straalt een goed verzorgde eenvoud uit. De warme ambiance zorgt voor een gezellige sfeer en zal uw verblijf veraangenamen.

 6. Restaurant De Watermolen

  Restaurant De Watermolen

  Adres
  Schiphorstdijk 4, 7591PS Denekamp

  Welkom bij Watermolen Singraven Even buiten Denekamp ligt een stukje verleden dat opvallend goed bewaard is gebleven: het Landgoed Singraven. Al in het jaar 1380 wordt dit unieke landgoed in de boeken vermeld.

 7. La Cipolla

  La Cipolla

  Adres
  Denekamperstraat 36, 7631 AC Ootmarsum

  La Cipolla is een Italiaans restaurant/pizzeria/bar in Ootmarsum. We gebruiken zoveel mogelijk streekproducten uit Twente én biologische producten uit Italië. Fabrizio heeft naast traditionele Italiaanse gerechten ook enkele specialiteiten uit zijn geboortestreek (Sardinië) op de kaart gezet. Italiaans eten en drinken zit ons in het bloed en deze passie willen we dan ook graag met u delen!

 8. Havezathe het Everloo

  Havezathe het Everloo

  Adres
  Everlostraat 16, 7596MR Rossum

  Ervaar het Twentse landleven en Havezathe het Everloo dankzij een bijzondere omgeving, een unieke locatie en eindeloze mogelijkheden.

 9. Hotel Tante Sien

  Hotel Tante Sien

  Adres
  Denekamperweg 210, 7661 RM Vasse

  Sinds 1881 is Tante Sien een begrip in Twente en omstreken. De oorspronkelijke boerentapperij is in 130 jaar uitgegroeid tot een gezellig familiehotel voor jong en oud. Vanaf 1 juni 2011 bestieren Oscar en Monique Damen deze gerenommeerde locatie. In het geheel vernieuwde Grand Café annex Bistro worden eerlijke herkenbare gerechten geserveerd. Het hotel beschikt tegenwoordig over gratis Wi-Fi en fietsoplaadpunten. Fiets- en wandelroutes zijn in het hotel kosteloos verkrijgbaar.

 10. Hotel Twents Gastenhoes.

  Hotel Twents Gastenhoes. ***

  Adres
  Molenstraat 22, 7631AZ Ootmarsum

  Het hotel beschikt over een ruime, gezellige lounge. De lounge leent zich bij uitstek om 's avonds comfortabel en rustig na te genieten van een geslaagde vakantiedag.

 11. Brasserie Wonderryck Twente

  Brasserie Wonderryck Twente

  Adres
  Oldenzaalsestraat 39, 7591 GL Denekamp

  Brasserie Wonderryck met het wonderryck Tuincafé en Huiskamercafé. Het mooie, lichte en smaakvol ingerichte Tuincafé biedt een mooi uitzicht op de landschapstuin rondom.