Expositie van Janny Heinsman

Galerie & kunstuitleen LamBert

prijs
gratis
locatie
Galerie & kunstuitleen LamBert, Ootmarsum

In het pittoreske kunstenaarsstadje Ootmarsum is de Lelystadse kunstenaar Janny Heinsman voor zes maanden uitgenodigd haar werk in Galerie Lambert te exposeren.

Het gaat om olieverf schilderijen en keramiek. LamBert is te vinden in het hartje van Ootmarsum aan Kerkplein 8, en wordt gedreven door de Twentse kunstenaar LamBert Oude Wesselink. Hier is niet alleen het werk van de kunstenaar zelf te bewonderen, maar ook werk van onder andere Eric Jan Kremer, Martineau, Herman Brood, Peter Klashorst, Jan Sierhuis, Jan te Wierik, Anton Heyboer en de CoBrA kunstenaars.

Janny Heinsman, sinds 2003 werkzaam in haar atelier A Touch Of Art in Lelystad, is blij verrast dat deze mogelijkheid op haar pad komt. Op vrijdag 30 maart heeft zij een deel van de ruimte ingericht met haar kleurrijke olieverfschilderijen. “Hier word ik blij van!” aldus de reactie van LamBert, “Wat ruikt jouw werk ouderwets lekker naar Olieverf !”. De werken van Janny zijn tot eind september 2018 in Galerie LamBert te bewonderen.