Instap kanotocht

(vanaf 2 personen)

prijs
€ 12,00 - € 21,00
locatie
Brug over de Vechte, Engden

Kanovaren op de Vechte in Duitsland en uitmonden in het meer De Vechtesee. Stroomversnellingen en vistrappen zorgen voor een mooie kanotocht.

Kano instaptocht

Iedere woensdag en zondag organiseert TwenteKano kanotochten waarmee je al v.a. 2 personen kunt deelnemen. Prijs: volw. € 21,00 p.p., kinderen 7 t/m 12 jaar € 12,00 en onder de 6 jaar gratis

De instap is op:
Woensdag (14:00 uur)
Zondag (13:00 uur)
We verzamelen bij het beginpunt . Je ontvangt een kano en vaart naar het eindpunt. Op het eindpunt lever je de kano in en fiets je terug naar het beginpunt. Wij leveren de fietsen en de route.

De kano’s waar wij mee varen zijn Canadese kano’s. Deze zijn stabiel en hebben plek voor 3 personen. Je vaart met je eigen gezelschap dus niet met vreemde mensen. Omdat wij graag de mogelijk willen geven aan kleine groepjes (minder dan 6 personen) bundelen wij de starttijd.

Kanovaren op de Vechte (Duitsland)

De Vechte stroomt vanaf Engden (Duitsland, nabij Nordhorn). Je komt langs diverse stuwen en sluizen. Je moet zelfs door vistrappen varen. Een leuke tocht voor het hele gezin. De Vechte mondt uit in een groot meer. Bij het meer stap je uit bij een superleuke strandtent: Pier99. Hier kun je perfect nagenieten van je tocht.

Wat is inbegrepen:

Kanotocht (2 uur)
Zwemvesten
Waterdichte ton voor bagage
Transport per fiets naar beginpunt
€ 21,- p.p.

BOEK HIER

Vragen/reserveren? tel. 06-25046432 of 0541-299821

Voor een tocht met meer dan 5 personen klik hier.