Siepelmarkt

folkloristische markt

prijs
gratis
locatie
centrum

Donderdag 26 juli en 2 en 9 augustus wordt het centrum van Ootmarsum weer omgetoverd tot een gezellige markt. Bijzondere kramen in pittoreske straatjes, oude ambachten, verrassende optredens, originele muzikanten en gezellige terrasjes, nodigen jong en oud uit voor een bezoek. Ook de Boerendansers zijn van de partij.

Traditiegetrouw wordt het mooie, historische centrum van Ootmarsum op de laatste donderdag van juli en de eerste twee donderdagen van augustus, omgetoverd in een gezellige markt. Bijzondere kramen in pittoreske straatjes, oude ambachten, verrassende optredens, originele muzikanten en gezellige terrasjes, nodigen jong en oud uit voor een bezoek. Ook de Boerendansers zullen dit jaar gelukkig weer alle markten van de partij zijn. Vanaf 12 uur dansen ze door de straten , “meuten” zij de bezoekers en nodigen ze uit voor de Twentse Boerenbruiloft, waarbij het officiële gedeelte om 15.30 uur plaatsvindt op het podium op het Kerkplein.

De Siepelmarkt zou de Siepelmarkt niet zijn als zij haar bezoekers niet zou blijven verrassen. Een langer parcours dan vorige jaren voert langs oude ambachten, er is een warenmarkt en er zijn standwerkers. In een echte oldtimerbus kan een ritje gemaakt worden naar het Springendal. Ook extra aandacht voor de kinderen dit jaar. Er is een leuke kindermarkt.

Live muziek na afloop van de Siepelmarkten. Aanvang 21:00 uur.

Donderdag 26 juli optreden LEAD op de Markt.

Donderdag 2 augustus optreden Kraakthelder op de Markt

Donderdag 9 augustus optreden Verassingsact op de Markt

Meer informatie: www.siepelmarkten.nl