Agenda

Extra Weerselose Markt

Aanvang
Locatie
De Weerselose Markt, Weerselo

Retromarkt, warenmarkt, vrijmarkt, vlooienmarkt, het beste van een markt gecombineerd! Honderden kramen en standplaatsen verwelkomen u met een keur aan artikelen.

Koningsdag 2018 in Weerselo

De jaarlijkse viering van Koningsdag in Weerselo

Aanvang
Locatie
Burgermeester Scholtensplein in Weerselo, Weerselo

Ook dit jaar wordt Koningsdag in Weerselo groots gevierd met diverse activiteiten.

Expositie "Dierbaar"

Twee kunstenaars, de natuur als bron

Aanvang
Locatie
Natura Docet Wonderryck Twente, Denekamp

Vanaf 1 april 2018 is de expositie "Dierbaar" te zien in museum Natura Docet Wonderryck Twente. In deze tentoonstelling wordt natuur, kunst en design met elkaar verbonden.

Concert

Harmonie Caecilia

Aanvang
Locatie
Centrum Ootmarsum, Ootmarsum

Er zal een gevarieerd programma worden aangeboden, van klassiek tot modern, maar ook de marsen worden niet vergeten. Uiteraard zal het Wilhelmus ook worden gespeeld.

Koningsdag Ootmarsum

Familiedag!

Aanvang
Locatie
Kerkplein Ootmarsum, Ootmarsum

Ootmarsum presenteert op 27 april een hele dag gezelligheid voor het hele gezin! Kom allemaal naar het Kerkplein voor een gezellige, ongedwongen en ontspannen Koningsdag. Horeca Ootmarsum pakt uit met terrassen, muziek en de versiering.

Expositie van Janny Huisman

Galerie & kunstuitleen LamBert

Aanvang
Locatie
Galerie & kunstuitleen LamBert, Ootmarsum

In het pittoreske kunstenaarsstadje Ootmarsum is de Lelystadse kunstenaar Janny Heinsman voor zes maanden uitgenodigd haar werk in Galerie Lambert te exposeren.

Expositie Hans Bezuijen

Aanvang
Locatie
Museum Huize Keizer, Denekamp

Hans Bezuijen is volop bezig met zijn passie: tekenen en schilderen. Gebouwen, landschappen, of zeegezichten geeft hij natuurgetrouw weer in zijn vele soms meters grote werken.

Martins Tafel

bij Erfgoed Bossem

Aanvang
Locatie
Erfgoed Bossem, Lattrop-Breklenkamp

Of je nu wel of niet op Erfgoed Bossem logeert, je kunt regelmatig bij ons aanschuiven om je culinair te laten verrassen. Voor alle maaltijden kiezen we zoveel mogelijk voor ons natuurvlees en mooie, lokale producten volgens het Slow Food principe ‘think global, eat local’.