Agenda

Palm zondag Tilligte

Aanvang
Locatie
RK Basisschool 'n Esch, Tilligte

Rondgang poasjongs door Vollenhoek en Brookhoek. De kinderen vertrekken vanaf de basisschool in Tilligte in twee groepen en komen bij alle inwoners van Tilligte langs en zingen het lied “Heden is den grootsten dag”

Palmpasenoptocht en eiergadder'n Denekamp

Paasgebruiken Denekamp

Aanvang
Locatie
Nicolaasplein, Denekamp

Zondag 25 maart wordt de jaarlijkse palmpasen-optocht gehouden. In aansluiting op de r.k. gezinsviering van 10.30 uur en de protestantse kerkdienst van 10.00 uur.

Expositie “kunst kent geen beperking”

Galerie Oostwal 2

Aanvang
Locatie
Galerie Oostwal2, Ootmarsum

In Galerie Oostwal2 wordt werk getoond van de vaste groep kunstenaars en dat zijn: Riet ter Ellen, Ineke Eissink-Bruijns, St. Dunia Lulu, St. KIK Monique v.d. Zalm, Jeroen Veldscholten en Hettie Scheper-Hulshof van Art&Living.

Eieren zoeken met de paashaas

Aanvang
Locatie
Cosmos Sterrenwacht, Lattrop

Palmzondag 25 maart kun je met de paashaas eieren zoeken bij de Sterrenwacht in Lattrop.Nog even en het is weer Pasen, feest van het voorjaar, de paashaas en paaseieren. Palmzondag 25 maart staat bij de Cosmos Sterrenwacht in Lattrop het teken van paaseieren.

Concert Denekamps Mannenkoor

Aanvang
Locatie
Sint Nicolaaskerk, Denekamp

Het Denekamps Mannenkoor brengt een sfeervol dubbelconcert samen met het Byzantijns Mannenkoor. Ze zingen in de Sint Nicolaaskerk van Denekamp.