Agenda

Kerstdorp Denekamp

Authentieke kerststal

Aanvang
Locatie
Nicolaasplein, Denekamp

Op het Nicolaasplein naast de imposante Nicolaaskerk verrijst op 9 december wederom de prachtige houten kerststal met levensgrote beelden.

Familietentoonstelling: Apenstreken in de Oertijd

Aanvang
Locatie
Natura Docet Wonderryck Twente, Denekamp

Europa, 47 miljoen jaar geleden: op de plek, waar nu het dorp Messel bij Darmstadt ligt, bevindt zich een 1,5 km breed kratermeer omgeven door een subtropisch woud met een hoge temperatuur en luchtvochtigheid.

Martins Tafel

bij Erfgoed Bossem

Aanvang
Locatie
Erfgoed Bossem, Lattrop-Breklenkamp

Of je nu wel of niet op Erfgoed Bossem logeert, je kunt regelmatig bij ons aanschuiven om je culinair te laten verrassen. Voor alle maaltijden kiezen we zoveel mogelijk voor ons natuurvlees en mooie, lokale producten volgens het Slow Food principe ‘think global, eat local’.

Gratis Theatervoorstelling 'Stille Nacht' in Beuningen

Theatergroep sTOF

Aanvang
Locatie
RK Onze Lieve Vrouwe Kerk, Beuningen

Vrijdag 22 december om 19.30 uur treedt Theatergroep ‘sTOF op met de voorstelling Stille Nacht in de RK Onze Lieve Vrouwe Kerk in Beuningen (Beuningerstraat 75). Jongeren van het Jongerenpastoraat spelen en zingen in deze bijzondere Kerstvoorstelling!

Kruisjaswedstrijden DVSO

Aanvang
Locatie
Café 't Peuleke, Rossum

Klootschietersvereniging DVSO organiseert ter afsluiting van het seizoen en het jaar 2017 in de decembermaand weer twee grandioze kruisjaswedstrijden op de vrijdagavond in haar stamcafé, café ’t Peuleke aan de Tramweg te Rossum.