Agenda

Open Tuin

fam. Schuurman

In de periode van juli t/m september 2018 hebben Frans en Cisca hun tuin open gesteld voor het publiek. En wel op de dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag.

Flora Ootmarsum

Aanvang
Locatie
Openluchtmuseum Ootmarsum, Ootmarsum

Tien dagen lang een prachtige bloemenzee op het sfeervolle terrein van het Openluchtmuseum Ootmarsum. Hoogtepunt in deze presentatie zijn de fuchsia’s, dahlia’s, hortensia’s, hibiscus, bonsai, Brugmansia en de poederkwast.

Expositie van Diane Boerrigter

Galerie & kunstuitleen LamBert

Aanvang
Locatie
Galerie & kunstuitleen LamBert, Ootmarsum

In het pittoreske kunstenaarsstadje Ootmarsum is een nieuwe expositie van Diane Boerrigter; verhalen in Verf. Diane is voor zes maanden uitgenodigd haar werk in Galerie Lambert te exposeren.

Wondere Waterwereld Zomervakantieprogramma

Aanvang
Locatie
Natura Docet Wonderryck Twente, Denekamp

Tijdens de zomervakantie is er iedere dag wel een leuke activiteit bij Wonderryck Twente. Op de dinsdagen en vrijdagen kun je meedoen met een waterdieren practicum.

Wandelstok maken

Workshop boerderij Kampboer, Saasveld

Aanvang
Locatie
Workshop-Boerderij Kampboer, Saasveld

Een wandelstok, een pelgrimsstaf of een echte Twentse Goastok maken, het kan allemaal in deze workshop. Op Workshop-Boerderij Kampboer worden in de voormalige “kraamkamers” van de sfeervol verbouwde varkensstal creatieve cursussen en creatieve workshops gegeven.

Demonstratie glasblazen

bij Hot Marks

Aanvang
Locatie
Hot Marks glasblazerij, Ootmarsum

Demonstratie glasblazen is van woensdag t/m zondag om 14.00 uur. Glasblazer Mark Locock zal u op geheel eigen wijze kennis laten maken met het oude ambacht glasblazen. Kom wel op tijd!

Martins Tafel

bij Erfgoed Bossem

Aanvang
Locatie
Erfgoed Bossem, Lattrop-Breklenkamp

Of je nu wel of niet op Erfgoed Bossem logeert, je kunt regelmatig bij ons aanschuiven om je culinair te laten verrassen. Voor alle maaltijden kiezen we zoveel mogelijk voor ons natuurvlees en mooie, lokale producten volgens het Slow Food principe ‘think global, eat local’.