Agenda

Met paard en wagen door het Springendal

Start bij Hoeve Springendal

Aanvang
Locatie
Hoeve Springendal, Hezingen

Bij Hoeve Springendal vertrekt elke woensdag en zondag om 11.00 uur een paard en wagen met twee trekpaarden er voor om een rondrit te maken door het mooie grensgebied van het Springendal. Deelname: € 15,00 p.p.

Open Dag Tuinderij de Witte Raaf

Landgoed Singraven

Aanvang
Locatie
Tuinderij de Witte Raaf, Denekamp

Ook dit jaar doet Tuinderij de Witte Raaf op landgoed Singraven weer mee met de landelijke OpenDagen van de biologische landbouw, “Lekker naar de BioBoer”.

Expositie "Dierbaar"

Twee kunstenaars, de natuur als bron

Aanvang
Locatie
Natura Docet Wonderryck Twente, Denekamp

Vanaf 1 april 2018 is de expositie "Dierbaar" te zien in museum Natura Docet Wonderryck Twente. In deze tentoonstelling wordt natuur, kunst en design met elkaar verbonden.

Expositie van Janny Heinsman

Galerie & kunstuitleen LamBert

Aanvang
Locatie
Galerie & kunstuitleen LamBert, Ootmarsum

In het pittoreske kunstenaarsstadje Ootmarsum is de Lelystadse kunstenaar Janny Heinsman voor zes maanden uitgenodigd haar werk in Galerie Lambert te exposeren.

Instap kanotocht

(vanaf 2 personen)

Aanvang
Locatie
Pier 99, Nordhorn (Duitsland)

Kanovaren op de Vechte in Duitsland en uitmonden in het meer De Vechtesee. Stroomversnellingen en vistrappen zorgen voor een mooie kanotocht.

Samen Fietsen, Samen Genieten!

Aanvang
Locatie
Nicolaasplein, Denekamp

Gezellig samen met de fiets op de zondagmiddag de mooie omgeving van Denekamp (her-) ontdekken. Elke zondagmiddag van april t/m oktober (bij droog weer)

Carillonbespeling Ootmarsum

door Jan Willem Achterkamp

Aanvang
Locatie
Protestantse Kerk, Ootmarsum

Omdat de Nederlandse Klokkenspel Vereniging (NKV) dit jaar 100 jaar bestaat, bespeelt Jan Willem Achterkamp op zondag 17 juni van 15.00 – 16.00 uur het Koning Willem-Alexander Carillon van Ootmarsum. Er is gekozen voor een programma met louter Nederlandse componisten.