1. Twentse Table d'hôte

    Twentse Table d'hôte

    Niets schept zo’n band dan gezellig bij elkaar aan tafel schuiven met echt lekker eten en een goed glas wijn erbij. Op en top genieten: van de diversiteit van je tafelgenoten en van al het moois dat uit de boerderijkeuken komt.

    1. Erfgoed Bossem
    2. 52,50 per persoon
  2. Koning Othmar Wandelroute

    Koning Othmar Wandelroute

    Wandel langs prachtige locaties uit de oudheid. Een wandeling van 2,5 km door Ootmarsum. Op 13 plekken in de binnenstad kun je een QR code scannen en je hoort een verhaal over wat zich vroeger op die plek heeft afgespeeld.

    1. VVV Ootmarsum
    2. 3,99 per persoon
  3. Koning Othmar Fietsroute

    Koning Othmar Fietsroute

    Fiets langs prachtige locaties uit de oudheid. Een fietsroute van 42 km door Dinkelland. Op 6 plekken in de omgeving van Ootmarsum kun je een QR code scannen en je hoort een verhaal over wat zich vroeger op die plek heeft afgespeeld.

    1. VVV Ootmarsum
    2. 3,99 per persoon
  4. Stadswandeling o.l.v. gids

    Stadswandeling o.l.v. gids

    Wandel door het historische centrum van Ootmarsum en geniet van al het fraais dat het kunstzinnige stadje je te bieden heeft. Onderweg krijg je informatie over de historie, kunst en cultuur van het stadje.

    1. VVV Ootmarsum
    2. 50,00 per uur per gids
  5. Warm Wellness arrangement

    Warm Wellness arrangement

    Hoe fijn is het om in deze roerige tijd even de ‘off-knop’ in te drukken en een paar dagen rust, warmte en de natuur op te zoeken? Kom dan genieten van het Warm Wellness arrangement in Twente. Zeer geschikt voor vriendinnen om samen te genieten

    1. 2 locaties
  6. Walking dinner

    Walking dinner

    Walking Dinner - een uniek diner in vier uitstekende restaurants. Alle restaurants liggen op loopafstand van elkaar en zijn gesitueerd in historische panden, het oude raadhuis en het voormalige gemeentehuis van Denekamp.

    1. 4 locaties
    2. 39,00 per persoon
  7. Zakelijke Arrangementen

    Zakelijke Arrangementen

    Ook voor zakelijke bijeenkomsten is Bie Heintje een fijne keuze. Bijvoorbeeld voor een interne training, teambuildingssessie of een overleg met zakenpartners.

    1. Café Restaurant "Bie Heintje"
  8. Rondje Culinair Wandelen

    Rondje Culinair  Wandelen

    Wandel door het historische centrum van Ootmarsum en geniet van al het fraais dat het kunstzinnige stadje je te bieden heeft. Onderweg krijg je in verschillende restaurants een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert.

    1. VVV Ootmarsum
    2. 47,50 per persoon
  9. Dagje Ootmarsum

    Dagje Ootmarsum

    Kom een dagje cultuur snuiven en laat je inspireren in het pittoreske stadje Ootmarsum. Lekker shoppen in het gezellige centrum en je laten verwennen met een kop koffie en lunch bij de deelnemende horecazaken.

    1. VVV Ootmarsum
    2. 18,50 per persoon
  10. Kunst- en Luncharrangement

    Kunst- en Luncharrangement

    Kunst- en Luncharrangement van Museum Ton Schulten in samenwerking met restaurant de Pastorie.

    1. 2 locaties
    2. 16,50 per persoon
  11. Escape Game

    Escape Game

    Deze Escape Game is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1750. Een moord? Een dubbele moord? Wie waren er allemaal bij betrokken?

    1. RV Actief/Het Everloo
    2. 17,50 per persoon (de prijs is afhankelijk van de groepsgrootte)
  12. Deurningen Dorpsommetje

    Deurningen Dorpsommetje

    Wandel nu het dorpsommetje Deurningen! Mét rugtasje voor onderweg, de nodige informatie en een stempelkaart voor de tussenstops bij Kaamps en Pelle's waar je wat lekkers kunt ophalen voor onderweg.

    1. 3 locaties
    2. 12,50 per persoon